Ny inriktning på ReaSiten

ReaSiten

Kommentarer inaktiverade för Ny inriktning på ReaSiten

ReaSiten.se har under flera år varit bloggen där du som läsare kunnat ta del av nätets reor, rabatter, rabattkoder och kampanjer dock har vi tyvärr varit ganska dåliga på att uppdatera sidan den senaste tiden. Detta ska vi nu få fason på och vi har bestämt oss för att återlansera sidan. Vi har köpt in en helt ny design så att du enkelt kan hitta det erbjudande som passar dig bäst och även delat upp dessa i olika kategorier och butiker.

Vårt nya mål är att kontinuerligt uppdatera med nya erbjudanden som kan passa de flestas smaker. Bloggdelen kommer att fortsätta som en informationssida för hur sidan utvecklar sig, nyheter, info om våra andra sidor och även om speciella kampanjer som du bara kan ta del av hos oss.

Vi vill även ha din hjälp så vi har även lagt in att du kan lägga till en kommentar om respektive erbjudande och även lägga till en tumme upp eller ner för erbjudandet. På detta sätt får vi alla reda på om ett erbjudande är bra eller dåligt.

Jag hoppas att du kommer att tycka om den nya ReaSiten.se och att du hittar många erbjudanden som passar dig och ser till att du sparar rikligt med pengar.