Ny inriktning på ReaSiten

ReaSiten

Kommentarer inaktiverade för Ny inriktning på ReaSiten

ReaSiten.se har under flera år varit bloggen där du som läsare kunnat ta del av nätets reor, rabatter, rabattkoder och kampanjer dock har vi tyvärr varit ganska dåliga på att uppdatera sidan den senaste tiden. Detta ska vi nu få fason på och vi har bestämt oss för att återlansera sidan. Vi har köpt in en helt ny design så att du enkelt kan hitta det erbjudande som passar dig bäst och även delat upp dessa i olika kategorier och butiker.

Vårt nya mål är att kontinuerligt uppdatera med nya erbjudanden som kan passa de flestas smaker. Bloggdelen kommer att fortsätta som en informationssida för hur sidan utvecklar sig, nyheter, info om våra andra sidor och även om speciella kampanjer som du bara kan ta del av hos oss.

Vi vill även ha din hjälp så vi har även lagt in att du kan lägga till en kommentar om respektive erbjudande och även lägga till en tumme upp eller ner för erbjudandet. På detta sätt får vi alla reda på om ett erbjudande är bra eller dåligt.

Jag hoppas att du kommer att tycka om den nya ReaSiten.se och att du hittar många erbjudanden som passar dig och ser till att du sparar rikligt med pengar.

Upp till 50% rabatt på Elektronik hos Conrad

Reor

0 Kommentarer

Conrad Elektronik har en stor vår-rea där du får upp till 50% rabatt på elektronik som ex. digitalkameror, surfplattor, verktyg, belysning, radiostyrda bilar, biltillbehör och mycket mer. Rea-priserna gäller t.o.m. 2013-03-24 eller så långt lagret räcker – alltså gäller först till kvarn!

Klicka här så kommer du direkt till Vår-rean.

Gott Nytt År!

Uncategorized

0 Kommentarer

Vi på ReaSiten önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Vi syns 2013 med nya erbjudanden och reor.

Gratis kontantkort från Comviq med 1års gratis mobilsurf

Erbjudanden

0 Kommentarer

Comviq erbjuder just nu ett gratis kontantkort som även skickas ut fraktfritt. Just nu får du även 1-års mobilsurf på köpet (värde 479kr). Fyll sedan på med den prisplan som passar dig bäst.

Comviq erbjuder 4 olika prisplaner som passar de flesta:
Comviq Fastpris: Fria samtal, SMS och MMS samt 3GB mobilsurf ingår för 245kr/mån
Comviq Kompis: Ring för 0:-/min till Comviq/Tele2 mobiler samt från 49öre/min till andra operatörer.
Comviq Kompis Surf: Ring för 0:-/min till Comviq/Tele2 mobiler samt för 99öre/min till andra operatörer. I denna prisplan ingår även Fri mobilsurf upp till 1GB/mån.
Comviq Amigos: Denna prisplan passar perfekt för dig som ringer mycket till utlandet. Du ringer för 0:-/min till Comviq/Tele2 mobiler samt för 99öre/min till andra operatörer och bäst av allt är det superbilligt att ringa till utlandet.

De olika prisplanerna gäller i 30 dagar och du kan byta prisplan när som helst genom att fylla på med den prisplan, ex. Comviq Fastpris, du vill använda dig av.

Klicka här så kommer du direkt till Comviqs beställningssida för kontantkort.

GOD JUL!

ReaSiten

0 Kommentarer

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL och att jultomten kommer med många fina presenter. Vi syns igen efter Julhelgen med nya fantastiska reor och erbjudanden.